Levering & Betaling

Levering

De producten worden verzonden van zodra de betaling is ontvangen. U ontvangt een melding bij verzending. Levering van producten is steeds mogelijk, hiervoor gebruiken wij de diensten van Bpost en de bijhorende tarieven. Het leveringstarief is voor rekening van de klant. 

BPack LLS: 

standaard verzending van uw pakket
BPack 24H:

 spoed verzending van uw pakket

BPack Secur:

 Aangetekende zending van uw pakket

BPack Pay@Home: Aangetekende zending van uw pakket, betaling cash bij ontvangst.

Het ophalen van items uit de online winkel is ook steeds mogelijk. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u, telefonisch of via mail, en kan u langskomen in ons magazijn gelegen te Schoten. 

Adres:

Molenbaan 92

2900 Schoten

Geschenkverpakking

Indien gewenst, kan u uw gekozen artikelen kosteloos laten verpakken als geschenk. Hiervoor krijgt u enkele opties tijdens het afrekenen. Voor kleinere producten zal hier een extra worden gerekend, daar deze in een doos worden verpakt voor verzending en de verzendkosten worden doorgerekent. 

Betaling

Momenteel staat ons online betaalsysteem nog niet op punt. Waarvoor onze excuses. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om een betaling te maken via overschrijving op IBAN BE 26 0018 2720 1629/ BIC GEBABEBB, betaling bij ontvangst (hier wordt een extra gerekend via Bpost - deze kostprijs wordt duidelijk vermeld voor u afrekent) of betaling bij ophaling (geen extra kosten) in onze kantoren in Schoten. 

Paypal   info@schuttershofke.be

'T Schuttershofke   © 2013